Plugin

Plugin iki minangka bookmarklet. Bookmarklet minangka program cilik sing disimpen ing njero bookmark browser, lan biasane dieksekusi kanthi ngeklik tombol ing toolbar bookmark/favorit browser. Yen sampeyan ora ngerti bookmarklet, waca dokumentasi sing cocog kanggo browser Firefox lan Chrome.

Kanggo nginstal bookmarklet , seret link teks iki menyang toolbar bookmark/favorit browser:  Ngonversi Video!

Bookmarklet wis dites ing versi paling anyar ing Firefox lan Chrome . Bisa uga digunakake ing browser liyane. Mangkene, plugin kasebut durung dites banget ing browser liyane, mula dhukungan kanggo browser liyane bisa diwatesi.

Sampeyan bisa uga kudu ngaktifake utawa "nyingkirake" toolbar bookmark/favorit ing browser. Sawetara browser ora ngaktifake minangka standar.

Kajaba iku, yen sampeyan nemoni masalah nalika plugin bisa digunakake, sampeyan bisa nyoba miwiti sesi browser "pribadi" sadurunge nggunakake. Deleng dokumentasi Firefox lan Chrome sing cocog kanggo instruksi babagan cara nggayuh iki.

Kanggo nggunakake bookmarklet, navigasi menyang YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, VK, SoundCloud, Instagram, AOL, RedTube, XVideos, XNXX, Vevo, kaca video/audio GoogleDrive, klik bookmarklet ing toolbar bookmark/favorit browser kanggo diluncurake plugin, pilih jinis file, banjur pencet "Go!" tombol Tab anyar bakal mbukak ing browser sampeyan yen video/audio bakal diowahi kanthi otomatis ing situs iki!

Kabar Penting Kanggo Webmaster !!!  
(Wara-wara iki bisa dibusak kanthi aman sawise instalasi.)

  1. Ing ndhuwur "Ngonversi Video!" tautan teks bisa dilebokake ing kaca situs web sampeyan.
  2. Owahi konstanta _APPROOT ing Config.class.php kanggo nuduhake direktori root aplikasi. Dadi, yen sampeyan wis ngunggah file app menyang 'yoursite.com/app/', sampeyan bakal nyetel _APPROOT menyang '/ app /'.
  3. Yen diwenehi root aplikasi 'yoursite.com/app/', gaya CSS kanggo bookmarklet bisa diowahi/diowahi dadi 'yoursite.com/app/bookmarklet/bookmarklet-styles.css'.
  4. Yen diwenehi root aplikasi 'yoursite.com/app/', markup HTML sing relevan (kalebu teks pitulung/instruksi bookmarklet) bisa dikonfigurasi ing sisih ndhuwur file 'yoursite.com/app/bookmarklet/bookmarklet.js'. Aja nyunting bagean liyane saka file iki kajaba sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni .
  5. Menehi root aplikasi 'yoursite.com/app/', gambar logo plugin kasebut ana ing 'yoursite.com/app/bookmarklet/img/logo.jpg'. Sampeyan kudu ngganti logo standar nganggo gambar logo dhewe.
  6. Pangowahan menyang bookmarklet CSS lan markup bakal kasedhiya kanthi otomatis kanggo bookmarklet.
  7. Owahi konstanta _SSL_ENABLED ing Config.class.php kanggo nandhani manawa SSL diaktifake ing server sampeyan. Umume, bookmarklet ora bakal digunakake ing https:// kaca video tanpa SSL aktif .
  8. Sampeyan bisa entuk sertifikat SSL gratis saka macem-macem layanan online. (Kanggo tujuan iki, StartSSL lan CloudFlare cukup cekap.)
  9. Yen SSL TIDAK aktif ing server web sampeyan, lan pangguna situs sampeyan nemoni masalah, sampeyan bisa menehi saran supaya nindakake salah siji saka ing ngisor iki:
    • Kadhangkala setelan ing browser, OS, utawa program anti-virus pangguna bakal meksa sambungan https:// sing aman yen kasedhiya. Yen ngono, pangguna situs kudu mateni setelan iki kanggo situs hosting video sing diwenehake supaya bisa nggunakake plugin iki.
    • Pangguna situs bisa miwiti sesi browser "pribadi" sadurunge nggunakake plugin. Deleng dokumentasi Firefox lan Chrome sing cocog kanggo instruksi babagan cara nggayuh iki.
  10. Tandha buku ora bakal bisa digunakake ing kaca video Facebook, kanthi aktif utawa tanpa SSL ing server sampeyan! Facebook duwe sawetara proteksi ing papan sing ngalangi penyisipan markup sing dijamin SSL menyang kaca kasebut.
  11. Bookmarklet wis dites ing versi paling anyar ing Firefox lan Chrome. Bisa uga digunakake ing browser liyane. Yen ana sebab kenapa bookmarklet ora bisa digunakake, laporake masalah kasebut ing forum pitulung.
  12. Yen sampeyan prelu, sampeyan bisa mbusak kaca Entuk Plugin saka piranti lunak/tata letak kanthi mbusak kode ing ngisor iki: <li><a href="plugin.php"><i class="fa fa-plug"></i><?php echo Menu_Plugin_Link?></a></li> ...in "inc/page_menu_links.php".
Editor File Cut file nganti dawa, tambah metadata, banjur lebokake sampul seni.
Dhukungan Cloud Simpen file sampeyan langsung menyang Dropbox utawa OneDrive Cloud.
Dhukungan Mobile Dhukungan kanggo piranti iOS, Windows Phone lan Android.
HD Video Downloader
Full speed!